Rólunk

Kocsis Zoltán vagyok az Ügyvédeknek Marketing és Menedzsment Kft. alapítója. Mint ahogy a cégünk nevéből kiderül kizárólag ügyvédek számára nyújtunk teljeskörű etikus marketing és menedzsment szolgáltatást. Célunk, hogy a megfelelő ügyfelek megtalálják ügyvédi praxisát és biztosítsuk irodai munkájának gördülékenységét, hogy valóban az ügyvédi munkájára tudjon koncentrálni.

Napi szinten tapasztaljuk, hogy komoly problémát jelent egy ügyvédi irodában az ügyfelek megszerzése és az iroda működtetése.

Az Ügyvédeknek Kft. 2006-ban azért jött létre, hogy ügyvédeket és ügyvédi irodákat szolgáljon ki kifejezetten ügyvédek számára fejlesztett szolgáltatásokkal.

Az ügyvédi irodák teljes működtetését megoldjuk, hogy csak a jogi munkára kelljen koncentrálnia. A szogláltatásaink kiterjednek az etikus ügyvédmarketingre, az iroda kialakítására és folyamatainak megszervezésére, a napi szintű ügyvitel folyamatos karbantartására, jogi szoftverekkel kapcsolatos tanácsadásra és beszerzésre, pénzügyekben történő segítségnyújtásra, ezenkívül akár az otthoni nehézségekkel kapcsolatosan is segítünk.

Ezt a teljeskörű tevékenységet már 2004 óta végezzük, úgyhogy elmondható, hogy kellő tapasztalatra tettünk szert ügyvédi irodák ügyvitelének és mindennapi életének megszervezésében.

Szolgáltatásaink menüpont alatt megtalálhatja az ügyvédek számára fejlesztett szolgáltatásainkat részletesen.