Ügyvédi marketing szolgáltatások

A legtöbb ügyvéd akivel találkozom mindig csodálkozik a kérdésre adott válaszon: Mivel foglalkozom? Ügyvédmarketinggel. Felvetődnek a kérdések: Lehet reklámozni az ügyvédeknek? Érdemes-e reklámozni a TV-ben? stb... Még a mai modern technológiára épülő világban is sokszor érdeklődve fogadom ezeket a kérdéseket, mivel egy ügyvédi iroda is ugyanúgy vállalkozás mint egy gazdasági társaság, így ugyanúgy szüksége van ugyanazon dolgokra mint egy vállalkozásra. Ugyanúgy kell számlázni, irodát vezetni, iktatni, könyvelni, adót fizetni, irodát fenntartani, ügyfelekkel kapcsolatot tartani, ügyfeleknek ajánlatot adni... és igen: ügyfeleket szerezni is!

A leggyakrabban találkozom azzal a tévhittel, hogy az ügyvédek a marketinget nagyságrendileg a TV reklámmal és a karácsonyi képeslapok kiküldésével azonosítják, pedig a marketing teljesen más. Sokkal összetettebb és ráadásul nem is túl bonyolult a megértése. Lerővidítve kell egy specializált szolgáltatás (esetlegesen egyedien termékesített szolgáltatás) és kell hozzá a csatorna ahol eljut a pont ilyen szolgáltatást kereső Megbízóhoz vagy szöget ver egy leendő Megbízó fejében a kommunikált probléma és a rá nyújtott ügyvédi megoldás.

Természetesen az ügyvédi pálya mindemellett egy hivatás és mindenemellet egyéb (kamara és törvényi) szabályozás is vonatkozhat rá, de az etikus ügyvédi marketing alappillérét jelentő weboldal és PR ellen senkinek nem lehet kifogása.

Segítünk az ügyvédi iroda specializációjának kialakításában és az ügyfelek megfelelő marketing csatornán történő elérésében. Időpont egyeztetésére forduljon hozzánk bizalommal:

Kocsis Zoltán - 06 70 523 2785